SİVAS / ALTINYAYLA - Kale Vali Aydın Güçlü Ortaokulu

''1-7 DEPREM HAFTASI '' NDA OKULUMUZDA  DEPREM TATBİKATI YAPILMIŞTIR.

Ara

Başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışları öğrencilerimize  kazandırmak amacıyla 27.12.2023 Çarşamba günü okulumuzda uygulamalı olarak afet farkındalık eğitimi verilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin Yüzüncü yılı kapsamında sosyal etkinliklerimiz devam ediyor.İlçemizde yapılan mangala turnuvasında okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi ve ilkokullar kategorisinde birinci olan Yusuf Emin KOÇYİĞİT'i kutluyoruz.

Ekm

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi ,Dr.Öğr Üyesi Adem UZUN tarafından  ''Doğal Afetler Konulu'' Bilim söyleşisi gerçekleştirildi.

May

Sivas valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında Okulumuzda bilgi yarışması düzenlenmiştir. Bilgi yarışmasında 1.olan grupta yer alan Nafiye Kara(8/A) ,Asiye Çirkin(7/A), Halime Doğan'ı(7/A) tebrik ederiz.

May

İş sağlığı ve güvenliği haftasında öğrencilerimiz,sınıf öğretmenimiz Seşçuk SERT tarafından bilgilendirildi.

May

Okulumuzda, Altınyayla Halk Eğitim Merkezi tarafından Trafik Eğitim Kursu açıldı.Kurs kapsamında öğrencilerimize trafik bilinçi oluşturulmaya çalışıldı.

İngilizce Dijital Eğitim Platformu "Diyalekt"  Tanıtımı

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından her yaş ve seviyedeki kullanıcıların

İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak için

seçkin dil uzmanları tarafından tasarlanan "Diyalekt" adlı İngilizce dijital eğitim platformu

İngilizce öğretmenimiz Abdurrahman Ergin tarafından öğrencilere tanıtıldı.

Platform tanıtımının ardından öğrencilerimiz Diyalekt uygulamasından

çeşitli etkinlikler yaptı.

May

Okulumuz bahçesinde fidanları toprakla buluşturduk. Etkinliğimize katılan Altınyayla Kaymakamı Sayın Enes Burak KOCA, Altınyayla Belediye Başkanı Sinan AKBULUT ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Öner ARAZ'a, değerli misafirlerimize, kıymetli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladık.

Ara

Sivas Valiliği tarafından hazırlanan öğretmenler günü hediyeleri okul müdürümüz tarafından takdim edildi. Sayın Valimiz Salih AYHAN'a bu güzel hediyerinden dolayı teşekkür ediyoruz.